Ut i verden

søndag, februar 04, 2007

Litt bilder:)

Bloggen blei litt metta for bilder tror eg, sà eg for ta d i to omganga dette her:)
Her e nàr me sko dra over Titicaka sjoen med bussen vàr t Bolivia.
De hadde et utrolig fasinerande fergesystem. Bilene og bussene va pà
ein bàt, og me passasjera pà ein annen bàt, med tak til oss da:)
Stilig:)
Etter turen vàr i Cusco, var vi à besoekte Hanne, Anna og Eline som jobber pà Alalay i La Paz i Bolivia.
Det var en veldig fin og sjarmerende by midt oppe i fjellene. La Paz ligger pà rundt 3600 meter over havet.


Vi bodde hos Anna og Hanne der de bor nàr de har fri. Her hadde de den soeteste hunden Totti. Endelig en substitute for hunden til mor og de hjemme som jeg savner sàrt:) Vi har en hund pà senteret, men den har lopper og er ikke sà fristende à klappe nàr enn vet at en kan fà masse kjekke loppestikk Men Tottu hadde ingen lopper. Han hadde til og med klaer pà av og til:) Du er savnet Totti:)

Vi var ogsà med Hanne en pà Alalay. Veldig fint omràde og herlige unger.
Sà var det klart for infield. Veldig kjek à moete alle igjen. Vi bodde pà Madre de Selva. Kjempe fint sted. Infield fant sted i varme Santa Cruz i Bolivia. Her er det mer jungel. Den dagen vi kom hadde det regnet, som sà en ser ut fra bilde under var det litt oversvoemelse:) Men det gikk greit à balansere pà hellene i vannet:)

Infield var toppers. Vi hadde litt undervisning, og fikk er fokus pà hva vi gjoer pà praksisplassene vàre, og fikk jobbet mer med etterarbeid. Tina og Frode hadde ogsà med seg sjokolade, brunost, broed, knekkebroed, makrell i tomat og lakris. MMM det var digg.

Vi var ogà en dag à sà pà Alalay i Santa Cruz hvor Steinar, Victor og Christina jobber. Det var veldig fint der, og herlige unger.

Her har vi fàtt blader fra Norge som Tina hadde med seg. Kjekt à oppdatere seg litt pà norske blader og aviser:)
Vi bodde en utrolig fin plass. Her stàr jeg og Eline ved badebassenget.
Vi var med en helg til Trujillo med sjefen vàr for à se datteren hennes danse Marinera. Marinera er en type peruiansk folkedans. I Trujillo har det vert àr en kjempe stor konmurranse i Marienra. Her deltar alle i alle aldre. Som disse smà krabatene pà bilde under. De var kjempe flinke. Dette bilder er fra en parade de hadde pà loerdagen. Der hadde danseskolene hvert sitt innslag i toget.
Dette er inne i hallen hvor konkurransene foregikk. Det var utrolig masse folk. Danserne danset til live korpsmusikk. Det var veldig kjekt à vaere med og se. Men vi màtte av g til ut og lufte oss litt, suporterne til danserne laget masse leven for à heie og backe up sine dansere:) D ble àttetimer marinera pà oss he he. Datteren til sjefen vàr kom til finalen, men ikke til den siste finalen. Men hun er veldig dyktig. Konkurransen er sà stor at den gikk pà tv.
Mens vi var i Trujillo var vi gosà pà litt turist seigtseing til ruiner. Her var det et fasinerende hund. Dette er en peruianskrase hund. Den skal ikke ha mer hàr en dette. Jeg klappet den, og den hadde veldig varm hud. Og ingen fare for à fà lopper fra denne her, for den har loppe fri "pels"

1 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home